ho ho ho, merry christmas

Nu är det så gott som en månad sen jag skrev i bloggen, och en hel del har naturligtvis hunnit hända sen dess. Kommer definitivt inte ihåg allt men jag kan ju börja att berätta om sittningen som i hade den 29 november, dagen efter jag skrev sist. När det kom upp på tal att vi skulle ha sittning var nästan hela klassen intresserad, vilket betyder en sisådär 70-80 personer. När sista anmälningsdag hade varit hade hela 27 stycken anmält sig. Bra jobbat! Väl på sittningen kom ungefär 20 stocken. Dock hade vi som var där jävligt kul! Det bjöds på god mat, och Catharina hade fixat ett sånghäfte som vi sjöng ur då och då. Fast vi var fördelade på två bord så det ena bordet var alltid före det andra, så det blev som en slags ofrivillig kanon. Därefter var det party all night long :D

Dagen efter hade jag lovat att vara med i kyrkan och sjunga på adventsmässan klockan 10. Höll dessutom på att missa tåget så jag hann inte äta någon frukost heller.... Men det gick ju bra det med!

I övrigt har det nu varit tentaperiod med tre tentor inom två veckor. Det är så jobbigt att ladda om på nytt, speciellt till tredje tentan, men det har i alla fall gått bra hittills. Två godkända tentor, och jag väntar på det tredje resultatet. Är dock nästan säker på att jag ska få skriva om den, det är grymt svårt!

Efter sista tentan gick jag ut och åt tillsammans med mina pluggarkompisar, vi är ett gäng på sex brudar. Marias tapasbar :) Så gott! Vi tog in 4-5 rätter var och delade till höger och vänster. Mums.

I fredags morse åkte jag till Göteborg för att hämta bilen, körde mamma till jobbet och sen raka vägen hem till mormor. Under helgen har vi bakat, bakat och bakat, handlat en del, köpt och pyntat julgran och städat. Nu är jag hos pappa och ska fira julafton här. Ska snart gå en sväng med hunden och se om kyrkan har någon trevlig julotta eller midnattsmässa.

Haha, jag skrattar lika mycket varje gång åt den här :P GOD JUL!


RSS 2.0