nybörjarlöpare

Just ja! Jag har börjat springa :D Har haft draghjälp av Loppish och nu börjar det kännas ganska bra. Jag ger mig ut på egen hand med musik i öronen. Jag kan ju inte påstå att jag springer snabbt eller på speciellt bra tider men jag gör det! Jag har ju alltid fått för mig att jag tycker det är tråkigt och att jag inte orkar, men det gör jag visst. Det är ju bara att bestämma sig. På sätt och vis var jag tvungen att börja med en gratissport eftersom jag inte är hemma i Helsingborg och därmed inte kan använda mig av mitt Friskiskort, men det är ju bra även för framtiden och för min kondis!

sommarplaner

Nu var det ett tag sen, har kommit av mig lite. Men som en liten uppdatering har jag nu avslutat mina studier på tekniskt basår med bra resultat, har inte behövt skriva om en enda tenta :D Till hösten har jag sökt Byggteknik inriktning arkitektur, som också är i Helsingborg. Tror och hoppas att det blir bra, det låter i alla fall spännande!

Nu är jag i Västerås över sommaren. Har hyrt ut min lägenhet och ska sommarjobba på Scandic. I övrigt blir det väl mycket lek med vännerna och antagligen en del resor till huvudstaden. Ska försöka få till en dansklassvecka på Balettakademien också. I år blir det nog för Karl och Knut.



So long!

RSS 2.0