soommaaarrrr

Hallå alla,

idag har Malinchen kommit hit :) Vi har lagat god mat som intagits på balkongen och imorgon bär det av till Lund för valborgsfirande. Lördagen spenderas på Köpenhamns shoppinggator!

Har också haft lilla mormor på besök här några dagar, mkt trevligt.

Innan dess var jag i Göteborg en hel lång vecka och hann träffa Sofia (två gånger), Marika, Viktoria och Amanda. Umgicks med mamma när hon jobbat färdigt om dagarna, vi tränade och gick på Bolero på Göteborgsoperan. Riktigt bra föreställning i tre delar av tre koreografer: Kenneth Kvarnström, Johan Inger och Alexander Ekman.

Men tack och hej, leverpastej!!

smått fascinerande

Ja, jag har blivit lite You tube-nördig för stunden, men det här är häftigt, tror inte det är många som klarar av att steppa i rullskridskor..!


detta är inte hälsosamt..!


PARadISet

Jag har varit i paradiset (aka sommarsugan)! Spenderade påsken på min absoluta favoritplats, i soligt och skönt vårväder tillsammans med familjen. Det var en avslappnad helg, vi sov mycket, åt gott och spelade spel.

Åkte sen hem med mamma på annandag påsk för att vara med på hennes stepplektion. Mamma har pratat så varmt om sin stepplärare (som dessutom haft JEERK på Balettakademien) så jag var ju tvungen att prova. Det var hur kul som helst att få steppa igen efter alldeles för lång tid och läraren var bra och rolig. Ikväll är det dags igen!

I torsdags åkte jag och mamma till min andra favoritplats Paris för en weekend i städernas stad. Vi hade nästan inget planerat utan gjorde det som föll oss in, dvs. strosa och sitta på fik och titta på folk. Det enda turistiga vi såg var Père Lachaise som är en kyrkogård där en massa kända människor är begravda, bland annat Edith Piaf samt victor hugo-museet. Måste ju också berätta att jag träffade Nina!! Hur stor är egentligen sannolikheten för det? Satt (inte så oväntat) på ett café och Nina och hennes mamma strosade förbi. Knäppt!


Jag var glad fast det regnade hela dagen

Nu är jag i Göteborg under min sista lovvecka och ska försöka träffa lite folk och njuta innan allvaret börjar igen.

Todeloo


Gla' påsk!

Då har mitt långa påsklov börjat och jag njuter i fulla drag. Det började med utgång i torsdags, kul men lite för mycket folk. Det var väldigt trångt på dansgolvet och det är ju där man vill vara (: Det var ganska många där från basåret också, så det var roligt. Vi är ju så många i klassen och grupperingarna gör sig ständigt påminda, men de är inte lika närvarande när vi är ute, då pratar alla med alla. Det blev inte så sent, utan vi gick hem efter att Villan stängt vid två. Vi får väl se när det blir nästa gång, annars är det ju Valborg snart!

På fredagen var det upp tidigt som gällde. Jag och Nicki, som sovit hos mig, skulle båda ta tåget 8.53, fast åt olika håll. Det var ju tur att jag skulle åka tåg mer eller mindre hela dagen, för jag hade nog inte varit så social annars. Sov mer eller mindre hela vägen till Västerås. Bytte tåg i Göteborg och passade på att luncha med mamma innan jag åkte vidare. Blev hämtad av pappa och på kvällen kollade vi på hockey :D

Lördagen blev en heldag med Malinchen. Började med spinning på förmiddagen, vidare hem till Malin och duscha och äta lunch. Sen åkte vi till Sala för att titta till Dino, och medan Malin mockade och fixade kollade jag på pågående hopptävling i ridhuset. Åkte sen till Månsan och käkade glass i solen. På kvällen hade vi bokat in oss på middag på Limone tillsammans med Erika och Ronja. Väldigt mysigt!! Och gott!

Igår hade jag istället en heldag med pappa, vilket var väldigt längesen. Vi gick på Kinarestaurang och när vi kom hem var det dags för nästa hockeymatch i slutspelsfinalen. 2-1 i matcher till Färjestad, hoppas de vinner!

Ikväll ska jag iväg till Västerås igen och gå på ragga med Mallan. Hjälp! Det ska bli otroligt kul men antagligen lika svårt... Det kommer antagligen ge upphov till ett antal skrattattacker också.

Imorgon kommer mormor och hämtar mig. Vi ska till Karlstad och öppna stugan för året. Mmm, det luktar alltid så speciellt. Inte gott kanske, men det är ändå nostalgiskt och underbart. Ska fira påsken där också, så jag hoppas på fint väder. Prognoserna ser inte alltför bra ut, men jag hoppas på en förändring.

Nej nu ska jag gå på en hundpromenad i det fina vädret. Glad påsk och sånt. Hej svejs.

RSS 2.0