Ny vecka, nya möjligheter

Vann rätt par i Let's dance?

Nu har första helgen på påsklovet gått och jag har som vanligt när jag tillåter mig slappna av ordentligt varit ganska trött hela tiden. Jag har som sagt firat pappa, han fick kaffe och smörgås på sängen och en muffin med tårtljus i och så sjöng jag för honom. Han hade verkligen inte väntat sig det så han blev jätteglad och förvånad. På förmiddagen åkte vi till IKEA vilket slutade med att han köpte en ny TV-möbel som vi byggde ihop på eftermiddagen. 

Igår hade jag bokat in oss på bowling. Pappa visste ingenting om det heller och blev än en gång glatt överraskad. Han hade, precis som jag, tänkt flera gånger att vi skulle åka och bowla men sen har det aldrig blivit av. Nu tyckte han istället att vi skulle göra det till en tradition när vi ses. Vi skrev ut protokollet också så vi kan jämföra nästa gång om vi har blivit bättre :P Jag har faktiskt lite ont i armen idag så det märks att man inte bowlar speciellt ofta.
På banan bredvid oss var en liten kille, han kan inte ha varit mer än... max 10 år, som var skitduktig! Han fick klotet att skruva så det precis slog ner de få käglor som var kvar, och klotet kom aldrig i rännan. Haha, man kände sig inte så bra bredvid honom.

Nu har jag precis hämtat mamma från tåget och vi ska åka och handla inför kvällens tacos, mums!

Påsklov

Imorse bar det av norrut. Klockan 9 avgick bussen mot Göteborg där jag bytte till tåg. Bus4You den här gången, och inte Swebusexpress, och den var riktigt lyxig. Tre säten i bredd istället för fyra så man fick mer utrymme/person och mycket skönare säten också. Sov mestadels av vägen, och lyssnade lite på musik. Bytet i Göteborg gick bra och tåget var i tid till Västerås där jag blev hämtad av pappa. Åkte förbi hos mamma och hämtade buren och sen iväg till Ramnäs. Nu sitter vi i soffan och kollar hockey (fast jag ska snart se Let's dance-finalen) efter att ha käkat pizza och handlat.

Imorgon får vi se vad som händer, men pappa fyller ju år så jag ska börja med att sjunga för honom och ge kaffe och smörgås på sängen (: Han ska också få en av de muffins jag bakade igår.

Nu ska vi kolla på möbler och spåna på hur man kan göra om huset. Roligt!

Vår på G

Åh nu har jag påsklov. Väskan är packad och jag är förberedd för att åka till Västerås. Idag har jag hunnit med en matteföreläsning, där jag också fick veta att jag är godkänd på senaste tentan (även om jag ville ha mer poäng), FlyINGmöte med Emma och vårat crew och sen ett möte med en kvinna på Scandlines. Vi åt lunch på McD och på vägen i solen till bussen köpte jag mig årets första glass! Tyvärr höll de på att gräva en massa i marken precis vid busshållsplatsen så det blev inte så stämningsfullt som jag hade hoppats på men det var skönt att stå i solen ändå.

Från bussen på vägen hem såg jag att träden börjar knoppas här. Finally! Jag hoppas bara inte att det har knoppat färdigt när jag kommer tillbaka om två veckor... Känns som att jag missat det de senaste åren eftersom jag alltid åker upp när det börjar knoppas i Skåne och kommer tillbaka när det är färdigt här och inte har börjat i Mälardalen.

När jag kom hem mötte jag en av mina grannar som frågade om jag visste vad det var för konstigt ljud ibland. Det lät som en tvättmaskin sa han. Inte konstigt att jag tycker att det låter mycket om han hör det två våningar ner..!

Imorgon åker jag som sagt till Västerås. Tåget går klockan 9 och sen blir jag hämtad av pappa som ska firas på lördag när han fyller år. Sovdags! Hej svejs

En till..

Ännu en tävling, det finns ju så mycket fina saker och man blir alldeles prylgalen när man ser de fina färgerna. Nu gäller det de härliga handdukarna som jag skulle bli jätteglad av att ha i köket.



Tävlingen hittas på Vit poesi och håller på under mars månad.

Tävling igen



Nu är jag med i en tävling igen. Den här gången på Minerva Cakes, som har sin första tävling. Det man kan vinna är ett spritspaket som man ser på bilden.

(Får nog ta och gå en liten kurs hos Madde sen så jag vet hur jag ska använda grejerna, om jag skulle vinna vill säga...)

Tävla om en muffinsbok (:

Jag är med om tävlar om en fin muffinsbok på den här sidan, gör det du också!


Lagad cykel och lösnaglar

Konserten igår gick bra. Det var tillsammans med en anna kör också (vi var lite bättre :P) och några som spelade afrikanska instrument. Fast jag väntade mig att de som spelade skulle vara stora afrikaner, istället kommer några tunna tjejer i högstadieåldern in och är jätteduktiga!

Efter konserten gick jag hem för att byta om till min tjusiga utstyrsel i helsvart, men när jag väl kom till festen var det typ ingen som var utklädd förutom två stycken som verkligen slagit på stort. I alla fall fick alla ta ett stort ark aluminiumfolie och göra sig en fin liten hatt innan det var dags för mat. Sexmästeriet hade varit duktiga och lagat jättegod mat! Vi sjöng självklart en massa, härligt att gå på en sittning där alla inte bara vrålar så mycket de kan. Efterfest hemma hos före detta körordförande Karsten, men jag gick efter en liten stund eftersom jag skulle upp tidigt.

Idag är det Maria Bebådelsedag vilket såklart innebär att vi har sjungit i kyrkan. Med Sofie som körledare intog vi våra platser och sjöng. Det lät ganska bra idag men många var trötta. Efter det tog jag bussen till Väla för att hämta min lagade cykel. Rullade hem i solen och blåsten, jag älskar att cykla!

Jag har tänkt på en sak. Helsingborg måste vara staden med mest nagelfixerade invånare. Har nog aldrig sett så mycket lösnaglar, tippar, geléförstärkning och allt vad det heter... Man ser det på alla möjliga också, unga som gamla och oavsett klädstil.

Imorgon har jag fått i uppdrag av den ena programsamordnaren på skolan att ta hand om en tjej som kommer på besök från Malmö för att se hur undervisningen går till (eller något?) och ställa frågor till oss studenter. Jag blir en biobiljett rikare för besväret. Så dags att sova för att orka vara snäll och trevlig hela dagen ;)

Helg igen

Okej, fredag morgon, jag är ledig och väcks av en väldigt hungrig Max som inte kan hålla snattran när jag vill sova. Släpar mig upp ur sängen, ger grisarna mat och äter själv frukost en bra stund. Slänger en massa sopor, vilket borde ha gjorts för längesen, och går till cykelrummet för att göra cykeln vårfin - skrubba den lite och smörja här och där. Och vad får jag se? Punka. Suck.

Bara att ta bussen till stan idag då, det småregnade nämligen så jag hade ingen större lust att gå. Tog mig till skolan för att skriva upp mig och Emma på en lista inför fältövningen i Geomatikkursen. Vidare till bibblan där jag satt i ungefär fyra timmar och läste om kringliggande byggnader inför min kioskuppgift. Lånade hem två böcker också. Ska bli riktigt roligt att rita den faktiskt!

När jag kände mig klar för dagen, jag var ju trots allt ledig, gick jag en sväng på stan och handlade mat innan jag tog mig hemåt igen. Kollade på Let's dance på kvällen, det var väl för väl att Willy åkte ut nu? Han har ett underhållningsvärde, ja, men nästa vecka är det ändå final. Man såg på juryn att de var nervösa!

Imorse samma visa igen, hungrig Max = inte lika lång sovmorgon som jag hoppats på. Hämtades av Hanna i alla fall och fick skjuts med punkacykeln till Sportson som ska laga den. Det är inte att jag inte kan laga punkan själv. Problemet ligger i att jag inte kan få fast växlarna igen, jäkla Shimano-nav! Såklart är det ju alltid bakhjulet man får punka på också... Så även denna gång.

Om två timmar ska jag samlas med skolkören i Adolfsbergskyrkan för vi ska ha vårkonsert där. Efter det har vi sittning på Villan med tema rymden. Ska bli spännande att se vad alla har hittat på. Jag har nästan inte lagt ner någon tid alls på min "utklädnad". Tycker egentligen att den är lite tråkig, just för att jag inte gjort någonting utöver det vanliga, men mamma tyckte det var en kul idé. Jag ska vara ett svart hål, så den lilla tid jag har lagt ner har varit att välja vilka svarta plagg jag ska välja :P Menmen, det viktiga är ju att vi ska umgås och ha kul! Mer om det imorgon. Hej svejs

För dig som är skogalen

Jag har, via Madde, hittat en underbar skoblogg/hemsida med riktigtsnygga skor till bra priser. skonamig.blogg.se, passande namn va? Jag är så himla sugen på ett par Jesussandaler, har kollat in dem ett tag nu och tror de kommer bli mina inom en snar framtid (: Sen har de ju lite rea också, men vi får se om det blir något mer kul...


Nu är det sovdags, imorgon ska jag fixa mer med min kiosk. Kanske redan har skrivit det? Guldfisk... Well, god natt.


Vem fan uppfann kullerstenen?

Sitter och youtubear lite HippHipp-avsnitt. Längesen jag såg det, men ett säkert kort när man vill skratta (:

Tiffany och Gun är ju bara för härliga.



Flygplanskaparna är en av mina favoritscener.


Haha fighten på ålderdomshemmet hade jag glömt :P



Och så måste man såklart avsluta med trumbebisen!


Nu får det räcka för den här gången. Tror jag ska göra något nyttigt innan det är dags för dans.

Just ja! I kvällens säsongspremiär av Sveriges fulaste hem med Simon och Thomas är det ett fruktansvärt hus ni måste se. Malin ringde mig i höstas och sa att jag var tvungen att kolla på ett hemskt hus på nätet som hennes kompis varit och kollat på. Klockan 8 på 3an.

Det tar sig..!

I tisdags, tror jag att det var, mailade jag till Akelius som förvaltar min lägenhet om en del grejer i fastigheten och min lägenhet som jag tyckte behövde åtgärdas. I normala fall (i alla fall tidigare när jag har velat få saker gjorda) har det tagit ungefär tre månader men nu har de varit här idag! Två dagar senare. Det är framsteg, hoppas de fortsätter så till nästa gång jag behöver någonting gjort.

11,3 grader står det på min termometer. Det är ju helt fantastiskt och underbart och verkligen ett tecken på att våren är på väg. Härligt. Äntligen!

Har precis kommit hem efter min låånga skoldag, två timmar :P Satt kvar en stund och räknade lite, sen till tandläkaren för att få min nya bettskena som jag provade ut förra veckan. Tandläkaren slipade in den och la den i en liten ask. No more huvudvärk på grund av tandgnissel!

Nu ska jag äta färdigt min lunch och kolla på Mästarnas Mästare på SVT Play! Trevlig helg (jag är ledig imorgon!) (:


Vårblommor (:

Mmm på vägen hem idag köpte jag en härlig tulpanbukett för blomcheckarna jag fick av Jossans mamma när jag fyllde år förra året. Bättre sent än aldrig! La till lite blåbärsris också, det passar så bra till. Fast det blev lite för mycket så jag testade om marsvinen tyckte om det och de knaprade glatt i sig. Alltid är de bra för något, om inte annat som sällskap ;)



Lakrits fyller förresten tre år idag (: Lillen är inte så liten längre... Men fortfarande lika söt!

Idag hade jag sovmorgon och började inte förrän kl 13 men innan dess sov jag ut, såklart, fixade med ett arbete som vi skulle komplettera och passade på att göra min platsanalys till kiosken jag ska rita. Efter det mötte jag Emma och vi gick till skolan och fixade lite med FlyINGen innan det var dags för föreläsning. Klockan 16 hade Stampus fixat dans på Friskis, det var kul att få dansa men jag är inte helt nöjd med hon som höll i det hela eftersom hon ändrade sig typ hela tiden och inte riktigt höll räkningen. Det fanns folk där som aldrig dansat förut och för dem var det nog väldigt snurrigt. Anyway, vi får se om jag går nästa vecka. Det kostar ju inget så... Men i sånt fall ska jag nog gå på ett Friskispass efteråt för det var inte mycket till träning, blev knappt varm.


Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Grey's Anatomy innan jag ska sova. Imorgon väntar matteföreläsning mellan 8 och 10 sen har jag helg :D Fast helgen inleds med matteräknande och FlyINGförberedelser.


Hej!


Bra-att-ha-pryl?

Nä, bra att ha vet jag inte men lite kul om man skulle vilja dekorera något bakverk till något speciellt tillfälle (:






Det är en dekorationspenna som jag hittade på Mika Design eftersom jag är med i en tävling på Maddes blogg. Tävla ni med! Man kan vinna ett bakplåtsställ, en bok om surdegsbröd, non-stickkavel, dekorationspennan eller en citrongul 3 liters Margaretaskål.

Pi-dagen?

Gick precis in på Google för att söka runt lite och vad har de för bild om inte en matematisk?

Det är tydligen pi-dagen idag. Enligt Wikipedia är det för att dagens datum på amerikanskt vis skrivs 3/14 och pi är ju ungefär 3,14. Dagen firas (!) med att med pajer och pizzor då de är runda och pi representerar förhållandet mellan en cirkels omkrets och diameter. Nu vet ni det. Man lär sig något nytt varje dag!


Anna Bergendahl

Måste mina grannar väsnas så mycket jämt? Personen som bor ovanför mig måste ha någon form av disk-/ tvätthybris. Två gånger om dagen pågår ett ljud som låter som en disk-/tvättmaskin och håller på ungefär en halvtimme åt gången. Det är liksom ett väldigt speciellt ljud som låter som en trumma (inte en trumma som man slår på utan en som snurrar, typ tvättmaskin) och är väldigt jobbigt att lyssna på. Tror inte grannen ifråga vet om att det låter så mycket som det gör, men jag är extremt nära just nu att bjuda ner honom/henne för att lyssna. Dessutom känns det lite överdrivet att maskinen ska vara igång två gånger om dagen. Jag menar jag diskar kanske två gånger i veckan, och tvättar ungefär två gånger i månaden. Imorse blev jag väckt av maskinen, mindre roligt.



Ja igår var vi hos J&K och kollade på Mellofinalen och mycket riktigt blev det förhandstippade Anna Bergendahl som vann hela fadderullan och ska representera Sverige i Eurovision Song Contest i Norge. Efter det gick vi ut, först till Utposten och sen till Tivoli där kön var alldeles för lång så vi ändrade oss och tänkte gå till Tempel eller Cardinal istället. Till slut hamnade vi på Harrys och herregud vilken blandning av folk och verkligen köttmarknad. Var inte riktigt min grej... Dålig musik också förutom några låtar så det gick inte riktigt att dansa heller, annars hade det varit mer okej. Jaja, man lär sig av sina "misstag". Hade en kul kväll ändå med trevligt sällskap.

Det är alldeles underbart att gå runt i min nystädade lägenhet nu. Så fin och skinande ren! Får se hur länge det håller. Men nu när jag hade storstädning igår samtidigt som jag tvättade så har jag i princip ingenting att göra idag eftersom jag inte har någonting att plugga heller. Känns konstigt. Ska så småningom ta en promenad till J&K och hämta mina grejer och min cykel, men tills dess ska jag... ja, jag vet inte, kanske läsa lite i min bok som jag köpte i fredags. Svek av Karin Alvtegen. Annars bara slappa. Lovely!

Storstädning

Puh, idag har jag storstädat hela lägenheten. Det är skinande rent. Har nog aldrig varit såhär noggrann. Har till och med skrubbat fästet mellan golv och toalettstol med en gammal tandborste. Det ni! Jag är förvånad själv. Det är förresten som ett träningspass att städa så mycket. Har blivit riktigt varm mellan varven. I övrigt har jag också tvättat idag. Allt efter att jag hade sovit ut efter senaste tidens stress. Vaknade halv 11, behövde uppenbarligen sova!

Nu har jag precis intagit kvällens middag, ett nyprövat recept som jag skrev upp sist jag hälsade på mamma, Norsk laxpiccata. Var gott men hade velat ha lite mer tomater med tillhörande dressing.


Igår hade jag först tenta, som kändes ganska bra. Kännd som att jag är godkänd men hoppas såklart på mer poäng. På eftermiddagen var jag och Loppan på Ebbas och åt och sen gick vi på bio, på Röda Kvarn för första gången, och såg It's complicated. Det var en mysig och rolig film men en aning för lång. Medan vi väntade på att filmen skulle börja var vi på Lagerhaus och så gick vi in i en butik som hade en jättefin klänning i skyltfönstret. Det fanns ingen prislapp på så vi misstänkte att den var dyr, och mycket riktigt. Den kostade nästan 4000 kr!! Alldeles för dyr för min lilla plånbok men jag fick i alla fall ta kort på den så jag kanske kan återskapa den när jag har tid för det.


Nej nu måste jag duscha. Ska till J&K och kolla på melodifestivalfinalen. Sen är jag grymt sugen på att gå ut. Var längesen nu. Vi hörs.

Vårkänslor trots regn



Idag och igår har det varit jättekonstigt väder. Det är inte dimma men ändå inte regn... på något sätt. Väldigt hög luftfuktighet kan man säga! Men jag är inte bitter för det betyder att snön smälter och våren är på väg (: Behöver jag säga att jag har haft mina tygskor idag också?

Idag har jag haft tenta. Matte, eller Analys 2 om man ska vara exakt. Kändes helt okej faktiskt. Har nog skrivit godkänt, men som vanligt vågar jag inte spekulera i hur mycket mer än så det blir. Hoppas bara de rättar snabbt så jag får veta snart! Efter det stannade jag en stund och snackade med andra som också kommit ut från tentasalen, lite olika åsikter om tentan men vi får se hur det gått så småningom. På vägen hem stannade jag till på Åhléns en stund. Var egentligen jättehungrig men ville nog bara rensa tankarna lite. Tänkte inte alls utan bara följde kroppen :P Hittade två kokböcker på bokrean, som för övrigt var rätt fattig. Den ena med vegetariska recept och den andra med inspiration från medelhavet. Ringde till mamma också och berättade hur det hade gått. Det är standard numera. Nya kurser väntar på måndag.

I eftermiddag/kväll blir det Ebbas fik och bio med världens bästa loppa. Ska bli så trevligt/mysigt/fnittrigt.

Nyss fick jag ett samtal från phöset om att alla phaddrar blivit indelade i grupper och jag ska vara överphadder i min grupp. Wiho! Ännu fler möjligheter att få bestämma över andra, haha. Nej men jag tror inte att det blir så jobbigt. Innebär mest att jag ska föra vidare information och dela ut uppgifter som ska göras.

Tack och hej, leverpastej.

väntar våren runt hörnet?

Jag måste gå och lägga mig men måste bara säga: jag har haft tygskor på mig idag!! Fattar ni? Ofodrade skor för första gången sen mitten av december. Mamma blev avundsjuk (: God natt

telenorreklamen

Jag hittade den! Lite scary video men det kan man leva med.


Daft Punk - Technologic

sjukdom efter sjukdom

Jaha, då har jag gått och blivit förkyld också. Trodde jag skulle klara mig ett tag efter att ha varit ordentligt sjuk i helgen men redan i söndags började jag få ont i halsen och idag har jag nyst mer eller mindre hela tiden. Drygt! Och stackars alla som ska sitta i närheten av mig på tentan. Måste införskaffa nässpray så jag kan andas ordentligt!

Har ni hört låten i Telenorrekliamen? Den är på TV nu. Man blir på världens partymood (: Ska försöka leta upp vad det är för någon.

Idag har jag varit i Lund och plugat med Emma. Tog ett tåg så jag kom in till 12 och sen åt vi lunch. Efter det förflyttade vi oss till ett fik där vi satt och räknade. Skönt med miljöombyte. Sen jag kom hem har jag ätit lite och räknat lite till. Nu är det Greys anatomy och sen sängen. God natt.

Tentaplugg för fulla muggar

Ännu en niotimmars mattepluggdag i bagaget. Det börjar kännas ganska bra nu och de kommande två dagarna blir det övningstentor för hela slanten. Till imorgon har Emma övertalat mig att komma till Lund och plugga. Åker till skolan en stund först innan vi ska ses i Lund. Ska bli skönt med lite miljöombyte. Först lite lunch och sen plugg.

Har beställt matteböcker idag till nästa kurs som börjar redan på måndag. Ingen rast, ingen ro... Nä, jag står ut två veckor sen är det påsklov (:

Det blev ingen kör idag heller. Känns som att man är helt utan krafter när man varit ordentligt sjuk och jag är helt slut i huvudet efter en heldag av tänkande :P

helgen

I fredags kväll kom mamma hit! Äntligen. Hon fick lite att äta och vi pratade och kollade på Skavlan. Sen var jag tvungen att gå och lägga mig för att vara utsövd till tentan i lördags.

Fick skjuts till skolan, eftersom mamma hyrde en bil på flygplatsen, och på vägen hämtade vi upp Nicki och Oscar. Tentan gick inget vidare. Visste redan innan att jag hade läst alldeles för lite men hoppades ändå att det skulle kunna gå vägen. Det har det helt klart inte gjort. Räknade lite lätt mina poäng och får frhoppningsvis 18 poäng. 22 krävs för godkänt. Men så är det ibland. Jag skulle kunna störa mig till tusen eller så kan jag istället ladda om till mattetentan på fredag och verkligen sätta den. Känner ändå att den är viktigare. Omtentan för den andra går i slutet av augusti så jag har gott om tid att läsa in mig. Tyvärr blev mitt mål med att inte ha några omtentor alls under de här tre åren brutet. Inte så oväntat kanske men jag trodde inte det skulle komma redan första året.

Efter tentan blev jag hämtad av mamma igen och vi strosade en stund på stan innan vi åkte till Eslöv och kollade in deras medborgarhus som vi skrivit om i ett arbete under terminen. Mamma var nyfiken på vad det var som gjorde det speciellt. På vägen dit började jag må dåligt vilket senare resulterade i att jag stog lutad mot ett träd utanför medborgarhuset och spydde. Bara sådär. Sen blev jag bara sämre under dagen så det som skulle bli en trevlig helg blev istället en sjukdomshelg med mamma som första sjuksköterska. Skönt såklart att ha henne här så jag slapp göra allt själv, men hade ju andra planer som var mycket trevligare.

Igår kändes det bättre så vi hade en lugn morgon och jag tog en liten nap efter frukost (tydligen, skulle ju bara vila lite...) och sen åkte vi en sväng till Höganäs och deras outlet. Mamma köpte några grejor och jag fick en brödpensel och en smörkniv.

Tråkigt att hon åkte hem sen. Ville ju hinna umgås med henne "på riktigt" innan hon gav sig iväg... Men hon kommer tillbaka till sista april och har med sig mormor och Fredrik då. Då ska jag vara frisk!

Idag har det varit heldag i skolan med matte, matte, matte. Innan det var jag hos tandläkaren och gjorde avgjutningar inför min bettskena. Obehagligt som vanligt men det kommer nog bli bra. Ska tillbaka om en vecka och prova in den. Nu är jag hemma, hoppar kören idag och satsar på att vara utvilad imorgon istället. Men nu duschen och försöka få i mig lite mat. Börjar faktiskt bli hungrig nu. Första gången sen i lördags lunch...

Ha det bra.


FlyINGgeneral!

Japp! Tillsammans med Emma är jag från och med idag FlyINGgeneral. För er som inte vet vad det betyder är det en del i nollningen där nollorna tävlar om att hoppa längst ut i havet i en egenbyggd farkost. Vi ska bestämma hur hela dagen ska se ut, fixa tillstånd från polisen, Länsstyrelsen, alkoholtillstånd m.m., fixa fest till kvällen... En jäkla massa att göra men det kommer bli grymt!

I övrigt är det tenta på lördag morgon och jag är oförberedd som få. Men imorgon är ledig dag så då blir det miljöplugg för hela slanten. Dagen avslutas med skivstångspass på Frillan med Jossan och sen på kvällen kommer mamma hit. Längtar så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Men nu är det sovdags. Måste vara utvilad till morgondagens plugg. God natt.

hungrig...

Vad jag är hungrig hela tiden. Fattar inte hur det går till, känns som att jag äter non stop och ändå finns det ingen botten... Hinner inte träna som vanligt nu heller vilket gör det extra konstigt. Har i alla fall tänkt göra pannkakor ikväll, blev så sugen på det, och äta med jordgubbssylten som jag gjorde igår :) Antagligen längtar jag till det men det har hållit på några dagar så det är inte det helt och hållet.

Igår hade vi årsmöte i kyrkokören och alla samlades hemma hos Lars och Kristina, som hade lagat trerätters middag till oss alla. Vi gick igenom dagordningen, sjöng lite och åt och hade trevligt.

I måndags hade vi årsmöte i skolkören och jag blev utnämnd till notmarshalk, dvs jag ska se till så det finns noter att tillgå och kopiera upp fler om det behövs. Oerhört betungande.

Kollar någon på Mästarnas Mästare? Så bra program tycker jag. Skönt att se att världsmästarna/världsmästarinnorna och OS-medaljörerna som man gärna höjer upp på piedestal och verkligen ser upp till också har gränser och inte vågar allt. De är hjältar men ändå inte om ni förstår vad jag menar. I det senaste avsnittet åkte i alla fall Stefan Holm (förlåt om det är någon som inte sett avsnittet än...) ut vilket jag tyckte var tråkigt. Men the show must go on och i en omröstning på SVTs hemsida om vem man tyckte skulle vinna röstade jag faktiskt på Brolin. Vi får se, det är spännande tycker jag!

Nu ska jag läsa lite tråkig miljövetenskap innan jag drar igång med pannkaksstekning. Over and out.

har jag flyttat för långt bort?

Jag är så trött på frågan "När kommer du hit nästa gång?" När ska folk komma och hälsa på mig? Och när ska folk fatta att det kostar lika mycket och tar lika lång tid för mig att åka upp som för alla andra att åka ner? Är det priset man får betala för att man flyttar till en ny stad och trivs så bra så man inte har några planer på att flytta tillbaka?

------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag var jag och Emma på stan en stund efter skolan. Känns som en belöning för att vi är klara med matten och bara har repetitionen kvar. Däremot är miljötentan först... I alla fall köpte jag mig två fina kjolar (den ljusa var på rea, den mörka ser lite konstig ut men är snygg på!), nu är jag krogensugen! Eftertentafest nästa :)

 

RSS 2.0