Lite snabbt bara...

Är precis på väg till Emma för att fira valborg imorgon, vilken börjar med frukost hos Lasse och en massa massa människor bjudna.

Skolan går bra men mycket att göra, jag har vunnit auktion av Stig Lindberg-äggkoppar på Tradera, får Västeråsbesök i helgen med härlig middag på lördag kväll, hotellfrukost på söndag morgon och förhoppningsvis fint väder och härliga händelser.

Ha det fint!


Traderavinst

När jag var hos Maxan för någon vecka sen fick hon mig att gå med i Tradera. Det finns ju så mycket roliga grejer. Så la jag ett bud på en fin plåtburk igår kväll och vann (: Så nu har jag en fin blommig burk att lägga saker i, för hela 16 kronor! Men jag får hålla mig lite, annars kan det bli dyrt och trångt i lägenheten...



Idag var första skoldagen efter tre veckors lov. Rivstart med 8-17 och kör direkt efter. Men imorgon går jag bara 11-12, egentligen inte obligatoriskt men jag har en del frågor jag måste få svar på. Efter det ska jag klippa luggen, den är så himla lång nu så det ska bli skönt att se något igen. Dags att sova, måste trots sovmorgon gå upp i tid för att plugga. God natt!

Frisk och svettig?

Klockan 16 hade jag bestämt mig för att gå på Step2 och när passet var nästan slut fick jag för mig att jag skulle gå på ett intensivpass också som började direkt efter. Sagt och gjort så levde jag verkligen upp till i alla fall andra halvan av namnet Friskis & Svettis!


När jag cyklade hem luktade det verkligen vår och nyutslagna blommor och jag kom genast att tänka på en sång som jag och mamma alltid sjöng kanon i bilen när vi åkte långt. Det gör vi i och för sig fortfarande :P

Ljuvlig, ljuvlig, ljuvlig, ljuvlig
kommer sommar'n till vår by
kommer lju- kommer ljuvlig tralala
ljuvlig till vår by

Jag har inte helt oväntat inte fått någon matte gjord idag. Lite dåligt samvete men jag får ta igen det i veckan som kommer. Måste nog få lite hjälp först att fräscha upp minnet ändå innan jag sätter igång.

Imorgon är det heldag som gäller med skola 8-17 och sen kör på kvällen. Har något svagt minne av att det är något möte jag borde gå på också. Får se hur det blir med det.


Söndagsfrukost



Visst är det härligt att verkligen ta sig tid att äta frukost en söndagmorgon? Det är verkligen lyx för mig. Att dessutom ha en god bok och radion på lite lätt i bakgrunden gör inte saken sämre.

I fredags träffade jag Emma för första gången på tre veckor. Vi fikade på Espresso House, såklart, och åt lite senare thaibox på Söder och kvällen avslutades med tv och mys.

När hon gått igen igår förmiddag fick jag faktiskt lite plugg gjort innan jag på kvällen tog mig till J&K. Däremot var bussförbindelserna inte de bästa så det slutade med att de kom och hämtade mig och på vägen hem köpte vi pizza. Kollade tv och fnissade som vanligt en massa. Fick också skjuts hem, tack för det!

Nu ska jag försöka plugga lite till för att mitt samvete inte ska vara på botten. Närmare bestämt matte, och helst lite geomatik. Kioskuppgiften har jag inga problem med eftersom jag tycker den är rolig, men det gör ju att jag helst håller på med den och skjuter upp det andra. Kanske helt enkelt ska ta hand om den ikväll istället. När det är intressant får man plötsligt väldigt mycket energi någonstans ifrån... Matte nu alltså. Ha det fint!

Tävling



Jag är med och tävlar om ett "gott&blandat"-paket från Tårtpinglan genom Maddes blogg. Jag hoppas såklart på vinst men det blir ju ingen tävling om inte ni är med. Så gå in och tävla direkt, den pågår bara till den 4 maj. Skynda skynda!

En bra dag!

... som började med tvättid på förmiddagen. Riktig stortvätt med två uppsättningar lakan och ett fåtöljöverdrag. När jag väntade på maskinerna passade jag på att dammsuga lite och fixa lite med min skoluppgift.

Klockan 14 hade jag en liten föreläsning om H+projektet. Intressant men kändes lite ovärt att ta sig till skolan för 30 minuters föreläsning. Kunde i alla fall hämta ut hjälm, väst och skor inför morgondagens afu. Skulle egentligen göra det imorgon bitti men besöket är i närheten av mig så det vore lite onödigt att åka fram och tillbaka på morgonkvisten. När jag ändå fick lite tid över passade jag på att mäta upp Sundstorget där jag valt att placera min kiosk i skoluppgiften då man ska rita upp en plan över platsen man valt.

Sen väntade en eftermiddag med Loppan med glass i solen. Jag hittade en BH för 90 spänn som jag slog till på. Eller eftersom förrvirrade jag hade glömt min plånbok på väg till skolan fick Loppish betala först men nu har jag betalat för mig (:

Nu efter danslektion, dusch och mat är jag nöjd och laddad för morgondagen då Emma kommer hit på eftermiddagen. Ska bli mysigt.

Ett påsklov senare

Efter 2½ vecka är jag hemma efter ett avslappnande påsklov. Det har hänt en massa så jag nöjer mig med att skriva upp det i punktform:
- firat pappas födelsedag och bowlat
- varit på sommarjobbsintervju på mammas jobb (jag fick det inte)
- firat min morbrors födelsedag
- bjudit min Malinch på massage
- varit ute och sprungit och simmat
- varit på steppläger med Amanda, sjukt kul! Jag kommer leva på det länge!! Måste bara tillägga att 17 timmars stepp på fyra dagar ger värk. Överallt.
- lunchat med pappa
- tillsammans med mamma bjudit mormor på middag
- träffat Maxan
- gått med i Tradera, det här kan bli farligt...
- hälsat på Sofia i Östersund med solpromenader, flyttstädning, utflyttningsfest, Alice i Underlandet och relaxdag på Storsjöbadet

Nästan hemma efter en hel dags resande tillbaka till Skåneland blir jag bjuden på middag hos Nicki. Skönt att jag slapp komma på själv vad jag skulle laga. Det blev chili con carne med vitlöksbröd (:

Igår lekte jag med Loppan hela dagen. Vi sprang, kollade tapeter, åt lunch och mellanmål och masserade varandra. En vanlig dag med Loppan helt enkelt.

Idag har jag haft afu på Väla, vi kollade in den pågående utbyggnaden. Jag cyklade dit i det fina vädret. Den enda som cyklade... På vägen hem plockade jag tussilago och väl hemma blev det premiär för balkonglunch (:



Två dagar kvar med afu, sen börjar allvaret igen. Innan dess ska jag njuta av solen, värmen och våren!

Nu ska jag göra våfflor :D


RSS 2.0