pju!

Jaha, då var det dags för flytt i övermorgon då. Har packat som en gnu hela dagen så jag vill egentligen inte komma hem ikväll, så slipper jag se skiten. Ikväll efter jobb (observera jobb och inte jobbet, de säger så här i Skåne...) kommer Jossan hit till Posten och möter mig, och så ska vi (jag) hämta nycklarna till min nya lägenhet! Jag vågar nämligen inte åka själv eftersom han som bott där innan är lite av en skummis. Antagligen jättesnäll och bara ensam men ändå lite.. mysko liksom.

Om jag då godkänner städningen ikväll, vilket jag antagligen kommer att göra eftersom att den tidigare hyresvärden med familj verkar vara smått pedantiska, så kommer jag cykla fram och tillbaka hela förmiddagen imorgon mellan nya och gamla lägenheten och flytta så mycket grejer jag kan utan bil. Dels för att få in känslan lite för det nya, dels för att mäta en hel del inför eventuella nya köp, och dels för att det ska bli lite en aning mindre att flytta på lördag.

Imorgon kväll kommer pappa hit också (: Vi ska åka och äta något trevligt och sen antagligen sova tidigt så vi orkar med dagen F.

Well, nu ska jag kolla in IKEAs hemsida för femtioelvte gången för att se om jag hittar något intressant. Hej svejs!

Kosresan

Nu är det ett tag sen jag bloggade, och en hel del har hunnit hända sen dess. Onsdag för två veckor sen kom Malin hit till mig och förgyllde min vardag (: På torsdagen var jag ledig hela dagen och vi gick igenom våra packningar inför Kos och förberedde oss för Winnerbäckkonserten senare på kvällen. Kom till Sofiero på eftermiddagen någon gång efter att ha införskaffat picknick: baguetter, köttbullar och tomater, lyxigt värre ;) Innan huvudnumret kom in på scenen var det förbanden Maia Hirasawa och Miss Li som spelade. Miss Li är så bra och verkar vara så skön och trevlig människa. Diggar henne mycket! Tyvärr hade vi inte vädret med oss utan det regnade en hel del, så vi satt och gömde oss under en plastsäck... Som tur var sprack det upp lagom tills Winnerbäck kom in på scenen, och så bra han var! Bra show, bra musik och en del roliga bilder (kommer snart eftersom jag för tillfället bloggar från bibblan).

Efter konserten tog vi oss en promenad från Sofiero till Knutpunkten, eftersom typ alla andra åkte buss, så den var knökfull. Skönt ändå att röra lite på påkarna före och efter att vi suttit och skulle sitta stilla länge. Hämtade våra väskor på hotellet som jag flörtat lite med och fått låna bagagerummet så vi slapp släpa på dem hela tiden. Sen väntade den spännande resan till Kastrup, via Lund och Malmö med diverse jobbiga skrikiga fjortisar på tåget så Malin fick krupp och skällde ut dem. Sov på flygplatsen på mindre bekväma bänkar i två timmar innan det var dags för incheckning. Malin lyckades dessutom sova i ett tuggummi.. kul. Innan vi ens hann komma upp i luften hann båda somna, ingen av oss kommer ihåg säkerhetsgenomgången.

Kosveckan bestod mest av sol och bad. Stranden 10-16 varje dag, utan att någon av oss brände sig..! En del party, fast inte så mycket som vi trodde. Rätt skönt ändå, på sätt och vis.

Tyvärr blev vi lite förkylda, eftersom Malin första natten råkade sätta AC:n på typ 16 grader, haha. Men en förkylning har man väl alltid överlevt.. Hittade några halstabletter på apoteket som kanske inte hjälpte så mycket som vi ville menmen...

Väl hemma möttes vi av regn och rusk. Tillbaka till vardagen och jobbet. Nu är min tid på bibblan slut. Tjo!

hyper

Helt hyper idag, fattar inte vad det kommer ifrån... Gick upp sju för att jag hade tvättid, och medan jag väntade på att allt skulle torka så hann jag med att städa lite, hämta grejer från vinden, målade klart balkongmöblerna och handlade. Alldeles speedad! Sen åkte jag till Frillan och mötte Jossa, gymmade en liten stund, sen hem igen för att äta och duscha innan det var dags att jobba.

Har ni sett Norges herligste? Som Norges svar på Filip och Fredrik, fast roligare tycker jag nog. Igår i alla fall gjorde de ett reportage om en man som gillade tajta byxor väldigt mycket. Och då menar jag TAJTA!! Det var ingen trevlig syn...

Ikväll kommer Malin hit och hälsar på, sen på fredag åker vi till KOS!

I övrigt har jag för tillfället ingen dator, så det kommer nog bli lite glest mellan blogginläggen. Jossa har, såklart, tagit med sin till nya lägenheten och mamma har min hemma hos sig för uppdatering.

Tjobre

sola och bada...

Säger som Malin, man kommer alltid på en massa bra överskrifter när man jobbar eller går på stan, sen när man väl ska skriva så har man glömt allt...

Igår var jag i alla fall på Skånetrafiken för att fråga hur vi ska ta oss till Kastrup när vi ska flyga till Grekland. Har nog aldrig varit med om mer dissig tant... Vad jag än frågade fick jag en snäsning till svar med ett tonfall som om jag var dum i huvudet.. Hade jag vetat svaret på frågan hade jag väl inte kommit dit?! Hade kollat upp ett tåg som vi skulle ta, och skulle bara fråga om jag kunde förköpa biljetten eller om jag var tvungen att köpa den där innan vi åker så sa hon att det inte gick något sånt tåg. Fick henne i alla fall att kolla i datorn, eftersom det var på deras egen hemsida jag hittat resan, och visst fanns den där! HA!

Stranden idag, Råå Vallar för att vara exakt. Skönt väder. Bara att jag blir så rastlös av att vara där själv så ringer jag till folk som inte har tid att prata med mig... hehe. I alla fall såg jag en mamma som gungade sina barn toppless. Okej, hon hade en väldigt snygg kropp efter att ha tryckt ut två ungar men... Nudiststranden ligger 500 meter bort. Så skulle hon fråga om någon nyckel till toalettenoch då skylde hon sig, varför det? När hon nyss stått helt öppet...

Nu är det tomt utan Loppish och jag vill också bara bli klar med flytten. 67 kvadratmeter ekande trea med skitande duvor på balkongen. Vilket drömläge..! Vill bara komma till min nya lägenhet och göra i ordning allt jag har funderat på. NU!

flytt nummer 1

Igår kom Loppans pappa och tvillingbröder. Fullt hus med fullt ös. Idag har de börjat flytta ut hennes grejer och nu är det i princip tomt här. Dessutom ska de sova i hennes nya lägenhet så det kommer kännas konstigt, samtidigt som det i början mest kommer kännas som att hon bara är på semester och kommer tillbaka om några veckor.

Den största förändringen är att det ekar jättemycket nu. Speciellt i Jossas rum. När jag öppnar ett skåp i köket ekar det i hennes rum. Knäppt.

Har i alla fall slat en stund idag. Får ju passa på när det äntligen är sol igen, så lär jag ju försöka få en del färg innan Grekland så jag inte bränner sönder mig.

När jag bokade resan frågade hon om jag ville ha någon avbokningstjoffs ifall man skulle bli sjuk innan eller så. Då tänkte jag att vi inte hinner bli det eftersom vi åker så snart men nu har jag haft ont i huvudet i flera dagar och lite ont i halsen idag... Hypokondriker? Kanske. Men till den stora frågan, ska jag träna imorgon eller inte? Dagens i-landsproblem..!

KOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Resan till Kos är bokad, yeah! Äntligen kan man andas ut, började bli lite stressad över hur vi skulle komma dit, och till vilket pris, men det här blev ju bra. Har varit en sväng på stan idag och gått in på alla möjliga resebyråer för att hitta det billigaste priset.

I övrigt har jag köpt solkräm inför resan och suttit i solen i Stadsparken och läst. Skönt att det börjar bli lite varmare nu så jag kan grunda lite i alla fall innan vi kommer söderut, så jag slipper se ut som en kräfta hela resan... haha.

Snart dags för dagens jobbinsats. Hur ska det gå? Höll nästan på att somna medan jag åt... :P Tack och hej, leverpastej.

RSS 2.0