mammi!

I helgen har mamma varit här och hälsat på, och lämnat tillbaka grisarna som har varit på kollo i stugan sen midsommar. Det har varit så tyst utan dem, ingen som tassar på golvet, ingen som knaprar hö och ingen som skriker högt så fort man öppnar kylen... Men nu är allt som vanligt igen (:

Igår var vi i Malmö och kollade på volitge-SM. Hejade på Kajsa och Salas lilla lag. Kul att se voltige igen, det var två år sen sist. Synd bara att de föll som käglor. Tror det var ett lag som inte hade några fall... Kul för domarna att döma.


På kvällen postfest som vi trodde skulle sluta med utgång men det blev för sent för det. Kul i alla fall att träffa lite nytt folk. Kändes elakt att lämna mamma själv, men hon sa att det var okej... Vaknade vid 10 och så åkte vi till Lund för att hälsa på mammas gamla gymnast, Eva med familj. Grillade och satt ute och åt i det fina vädret. Sen verkade det som att det skulle börja regna så vi gick in, så visade Alfred, 1½ år, mig runt i huset. Han var för det mesta på bra humör, tills han plötsligt fick små oförutsedda utbrott av ingenting. Undrar vad som rör sig i deras små huvuden, och vilken extrem frustration att inte kunna göra sig förstådd! Han tog ju i så det knakade och ingen förstod honom.

Nu har mamma åkt hem, djuren är tillbaka och vi tittar på fotbollsfinalen och trycker popcorn. För tillfället står det 1-0 till Spanien, hoppas de vinner!

Kommentarer
Postat av: mallan

Kürerna var en miljon gånger bättre på söndagen! Synd att ni såg när det var katastrofdåligt. Kollar flyg nu, hoppas vi kan boka snart. Hittat flyg för 5100/person. Har du hittat nåt billigare? puss puss!

2008-06-30 @ 16:04:01
URL: http://malinchen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0