julskylning på åhléns har börjat!

Jag skämtar inte. Åkte nerför rulltrappan på Åhléns idag och såg antagligen ut som en fågelholk. Det är sjukt! Man hinner ju tröttna på julen innan det ens närmat sig.

Så till resan, för att göra er som var kvar i Sverige lite avis ;)
Fredag: efter skolan åkte jag till Göteborg, där mamma hämtade mig och vi påbörjade vår resa till Arlanda, var framme 3.
Lördag: mötte upp de andra på flygplatsen och checkade in. Landade i Aten på förmiddagen och tog oss in till staden. Åt lunch, vilade en stund på hotellet eftersom alla var väldigt trötta efter den tidiga avfärden, åt middag och promenerade tillbaka till hotellet. Var och handlade lite frukt och dylikt och jag blev raggad på av en 50+-marockan. Nice.
 Elsie flirtar med en grekisk pojke på tåget från flygplatsen
Söndag: Var upp på Akropoli, fantastisk utsikt över nästan hela staden. Otroligt bygge de gjorde så tidigt! Dagens ord: skägglossning. Haha!
 Parthenon
Måndag: mamma och jag gick på en fiskmarknad, såg en massa läskiga superstora firrar med 2-3 cm långa huggtänder! Efteråt gick vi uppför alla trapporna till Lycabettus Hill, de längsta jag någonsin gått tror jag.
Tisdag: åkte på en guidad tur till Delfi som tog hela dagen.
Onsdag: champagnefrukost för Lena som fyllde 70! Heldagsresa till Kap Sounio där vi såg Poseidons tempel, åt lunch med havsutsikt och badade i havet. Superskönt!! På kvällen födelsedagsmiddag på en jättefin (och dyr) restaurang som låg precis nedanför Akropoli.
Torsdag: Olympiastadion från 1896, det första i modern tid. På eftermiddagen Ancient Agorà = flera ruiner.
Fredag: åkte till Piraeus och badade igen, sen liten shoppingtur med mamma.
 Elsies premiärbad i havet, hon tyckte det var jätteroligt!
Lördag: uppstigning 7, men naturligtvis dog mobilen under natten. Enda dagen det var riktigt viktigt att man kom upp i tid, men som tur var vaknade vi ändå. Tillbaka i Sverige körde jag och mamma via Enköping (mamma skulle hämta något) till Västerås, eftersom vi skulle äta middag hos en kompis till mamma, sen tillbaka till Enköping, mamma glömde naturligtvis sina nycklar i dörren, och nytt försök till Västerås. Efter middagen åkte vi vidare mot Göteborg, jag körde nästan hela vägen :) Framme mitt i natten någon gång så det var sovdags direkt.

På söndagen hjälpte jag mamma skala en massa äpplen till äppelmos innan jag tog tåget hem. På vägen hem ringde Jossan och vi bestämde att hon skulle komma hem till mig efter att hon sjungit. Självklart sov hon här också, det blir alltid senare än man tänkt sig, hehe.

Måndagen var en heldag med skola mellan 10 och 18, en sväng till posten där jag pluggade lite samtidigt som jag väntade på Jossan och sen övning med bandet. Efter övningen fick jag köra Lasses bil hem istället för att han skjutsade mig :D Det är så kul att köra!

Idag kör, äntligen. Det är verkligen roligt att sjunga! Jag mår riktigt bra av det. Fast självklart inte lika bra som när jag dansar...

Men nu är det god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0